Fregata „Regele Ferdinand” se întoarce în România după misiunile din cadrul NATO „Sea Guardian”

Tudor Curtifan / 23 oct 2018 / 17:02

Fregata „Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO ”Sea Guardian” și se întoarce în România pentru sărbătorirea Zilei Armatei României.

Fregata „Regele Ferdinand" a participat la misiuni de supraveghere a traficului maritim de mărfuri. Misiunile s-au desfășurat în Marea Mediterană în cadrul NATO ”Sea Guardian”. Alături de echipajul de pe fregata „Regele Ferdiand”, la misiunile de interogare a navelor comerciale au participat și alte nave precum „Yavuz” din Turcia și „Scirocco” din Italia.

„Fregata „Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO #SeaGuardian și se va întoarce acasă, pentru a fi prezentă la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României. Nava militară va acosta miercuri, 24 octombrie, la ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a parcurs aproximativ 6.000 de mile marine, în diferite condiții meteorologice, în patru mări.

În timpul activităților desfășurate în Marea Mediterană, fregata „Regele Ferdinand" a executat numeroase misiuni de interogare a navelor comerciale, împreună cu celelalte nave din gruparea NATO din care a făcut parte, respectiv fregata „Yavuz" (Turcia) și fregata „Scirocco" (Italia)”, au anunțat Forțele Navale Române.

Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play
Se încarcă...

până la

Parteneri


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Copyright 2019 - Toate drepturile rezervate.
defense.n-nxt.24