Fregata „Regele Ferdinand” se întoarce în România după misiunile din cadrul NATO „Sea Guardian”

Tudor Curtifan / 23 oct 2018 / 17:02

Fregata „Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO ”Sea Guardian” și se întoarce în România pentru sărbătorirea Zilei Armatei României.

Fregata „Regele Ferdinand" a participat la misiuni de supraveghere a traficului maritim de mărfuri. Misiunile s-au desfășurat în Marea Mediterană în cadrul NATO ”Sea Guardian”. Alături de echipajul de pe fregata „Regele Ferdiand”, la misiunile de interogare a navelor comerciale au participat și alte nave precum „Yavuz” din Turcia și „Scirocco” din Italia.

„Fregata „Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO #SeaGuardian și se va întoarce acasă, pentru a fi prezentă la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României. Nava militară va acosta miercuri, 24 octombrie, la ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a parcurs aproximativ 6.000 de mile marine, în diferite condiții meteorologice, în patru mări.

În timpul activităților desfășurate în Marea Mediterană, fregata „Regele Ferdinand" a executat numeroase misiuni de interogare a navelor comerciale, împreună cu celelalte nave din gruparea NATO din care a făcut parte, respectiv fregata „Yavuz" (Turcia) și fregata „Scirocco" (Italia)”, au anunțat Forțele Navale Române.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy