Fregata „Regele Ferdinand” se întoarce în România după misiunile din cadrul NATO „Sea Guardian”

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Fregata „Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO ”Sea Guardian” și se întoarce în România pentru sărbătorirea Zilei Armatei României.

Fregata „Regele Ferdinand" a participat la misiuni de supraveghere a traficului maritim de mărfuri. Misiunile s-au desfășurat în Marea Mediterană în cadrul NATO ”Sea Guardian”. Alături de echipajul de pe fregata „Regele Ferdiand”, la misiunile de interogare a navelor comerciale au participat și alte nave precum „Yavuz” din Turcia și „Scirocco” din Italia.

„Fregata „Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO #SeaGuardian și se va întoarce acasă, pentru a fi prezentă la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României. Nava militară va acosta miercuri, 24 octombrie, la ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a parcurs aproximativ 6.000 de mile marine, în diferite condiții meteorologice, în patru mări.

În timpul activităților desfășurate în Marea Mediterană, fregata „Regele Ferdinand" a executat numeroase misiuni de interogare a navelor comerciale, împreună cu celelalte nave din gruparea NATO din care a făcut parte, respectiv fregata „Yavuz" (Turcia) și fregata „Scirocco" (Italia)”, au anunțat Forțele Navale Române.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel