Fregata Mărășești a efectuat trageri cu sistemele de artilerie de la bord

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Fregata Mărășești
Fregata Mărășești

Fregata ''Mărăşeşti'' a executat activităţi de trageri cu instalaţiile de artilerie de la bord, secvenţe ce fac parte din desfăşurarea Exerciţiului ''Tomis 21'', integrat în Exerciţiul multinaţional "Dacia 21 Livex", condus de Comandamentul Forţelor Întrunite din Statul Major al Apărării, informează, vineri, Statul Major al Forţelor Navale.

Potrivit sursei citate, "Tomis 21" este organizat de Comandamentul Flotei şi se desfăşoară, în perioada 12-15 mai, în raioane din vestul Mării Negre, unde participă aproximativ 450 de marinari militari români.

2. -imagine fara descriere- (fregata_marasesti_tragere_90366100.jpg)

Pachetul de forţe navale care desfăşoară acţiuni pe mare este alcătuit din şase nave militare româneşti: o fregată, o corvetă, un puitor de mine şi plase, un dragor maritim, o navă purtătoare de rachete şi un remorcher maritim.

Pentru dezvoltarea capacităţii de a răspunde rapid şi eficient la un spectru larg de ameninţări din spaţiul maritim, echipajele navelor militare execută, pe mare, trageri cu toate categoriile de armament, conform scenariului exerciţiului.

Imaginile video cu tragerile efectuate de fregata Mărășești pot fi vizonate AICI.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel