Fregata Amiral Makarov a efectuat lansări de rachete Kalibr-NK în Marea Neagră

Eduard Pascu / 09 noi 2020 / 19:58

Fregata Flotei Mării Negre, Amiral Makarov, a executat lansări, în cadrul unor exerciții, cu sistemul de rachete de croazieră Kalibr-NK împotriva unei nave inamice, a informat luni biroul de presă al Flotei.

"Nava a primit o alertă operațională de la Centrul de Comandă al Flotei Mării Negre în conformitate cu planul de verificare a forțelor cu reacție rapidă. În scenariul exercițiului, fregatei i s-a atribuit misiunea, ca într-un anumit interval de timp, să elimine inamicul, o navă de asalt amfibiu care se pregătea pentru debarcarea unei forțe de asalt pe coastă", se arată într-un comunicat de presă citat de TASS.

Personalul Centrului de Informații de Luptă al navei a detectat ținta pe mare, iar echipele de rachete și artilerie au efectuat, folosind coordonatele primite, algoritmul de pregătire a sistemului Kalibr-NK și lansarea de rachete, se arată în declarație.

„Sub comanda comandantului navei, echipele fregatei au eliminat nava inamică prin lansări electronice cu sistemul de rachete de croazieră Kalibr. Echipajul fregatei Amiral Makarov a respectat termenul necesar pentru îndeplinirea sarcinii atribuite, a mai precizat biroul de presă.

Citește și: Fregata rusească Amiral Grigorovici a efectuat lansări electronice de rachete de croazieră Kalibr, în Marea Neagră

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy