Fost ofițer al serviciilor secrete ruse, noul reprezentat al Transnistrie la Moscova

S.I. Catalin |
Data publicării:
Sursa foto: Deschide.MD
Sursa foto: Deschide.MD

Reprezentanța autoproclamatei republici nistrene de la Moscova va fi condusă de Leonid Manakov, avocat rus și fost ofițer al serviciilor secrete din Rusia, se arată pe site-ul așa-zisului minister al afacerilor externe” al Transnistriei, citat de portalul Deschide.md.

Tiraspolul a confirmat că "reprezentanța" statului nerecunoscut se va deschide în această lună în centrul Moscovei, pe Novîi Arbat.

„Aceasta va funcționa în primul rând pentru cetățenii transnistreni, în special pentru a-i reprezenta în Rusia", se arată în declarație.

În anii 1980, Manakov a lucrat în organele Procuraturii și ale Afacerilor Interne din Rusia. În mai 1997 a fost numit ,,prim-viceministru" al "Afacerilor Interne" din Transnistria și șeful Poliției Criminale.

Anterior s-a vehiculat un alt nume pentru postul de șef al "reprezentanței" transnistrene de la Moscova: fostul „vicepremier" și „ministru de externe" al așa-numitei „DNR", Alexandr Karaman, inclus în listele de sancțiuni ale UE.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel