Forțele Aeriene Ruse, responsabile pentru moartea a zeci de civili în Siria

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
Su-34
Su-34

Ca urmare a atacurilor aeriene ale aviației ruse din 10 iunie, cel puțin 25 de civili au fost uciși în nord-vestul Siriei

Potrivit agentiei de stiri Reuters, un aparat Sukhoi a bombardat satul Jabal, în sudul provinciei Idlib, ucigând 13 persoane, inclusiv copii și femei în orașul Khan-Sheikhun, unde 12 persoane au murit ca urmare a bombardamentului, informează Pagina de Rusia.

"Căstile albe" siriene susțin că de la declanșarea campaniei de bombradamente a Moscovei, de la sfârșitul lunii aprilie, au fost ucise peste 1.500 de persoane, mai mult de jumătate dintre acestea fiind civili.

La începutul lunii iunie, organizația internațională pentru drepturile omului, Human Rights Watch, a acuzat alianța militară siriano-rusă de folosirea unui „amestec de arme interzise și mixte" pentru a ataca civili în Siria de nord-vest.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel