Forțele Aeriene Române caută viitorii piloți

Tudor Curtifan / 06 dec 2019 / 13:25
Realimentare F-16, România. Sursă foto: Facebook - Forțele Aeriene Române
Realimentare F-16, România. Sursă foto: Facebook - Forțele Aeriene Române

Forţele Aeriene Române organizează o campanie de promovare a carierei militare.

Campania de promovare a ROAF va avea loc la Arad, Timişoara, Reşiţa şi Drobeta Turnu Severin.

Potrivit unui comunicat transmis de Statul Major al Forţelor Aeriene, pe 9 decembrie - acţiunea de promovare va avea loc la Colegiul Naţional "Moise Nicoară" din Arad, pe 10 decembrie - la Liceul "Jean Louis Calderon" din Timişoara, pe 11 decembrie - la Reşiţa, la Muzeul Banatului, iar pe 12 decembrie - la Drobeta Turnu Severin, la Casa Tineretului.

Elevii claselor a XI-a şi a XII-a vor afla detalii privind oferta educaţională şi aspecte legate de viaţa militarilor din Forţele Aeriene, oferite de reprezentanţi ai Academiei Forţelor Aeriene, Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene şi de militari din cadrul bazelor aeriene, precizează sursa citată.

În funcţie de condiţiile meteorologice, aeronave aparţinând Forţelor Aeriene Române vor survola locaţiile de desfăşurare a activităţilor, se mai arată în comunicat.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunităţile şi posibilităţile oferite de o carieră militară în Forţele Aeriene Române, scrie si Agerpres.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy