Florin Cîţu spune că un spion rus ar fi fost pe punctul de a fi ales senator în Parlamentul României

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Premierul Florin Cîțu, alături de președintele României Klaus Iohannis, secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, și de alți înalți diplomați români. Sursă foto: Florin Cîțu Facebook
Premierul Florin Cîțu, alături de președintele României Klaus Iohannis, secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană, și de alți înalți diplomați români. Sursă foto: Florin Cîțu Facebook

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, sâmbătă, în timpul Conferinţei judeţene a PNL, pe liberalii tulceni pentru că nu i-au mai permis unui senator tulcean să reintre în Parlament şi şi-a exprimat încrederea că la următoarele alegeri locale liberalii vor recâştiga unele oraşe şi municipii.

Premierul şi-a început discursul felicitându-l pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, pentru activitatea politică desfăşurată până în prezent şi s-a adresat apoi liberalilor din sală.

"Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta", a declarat premierul Florin Cîţu, citat de agenția Agerpres.

 

Premierul a început să râdă când a fost întrebat de spionul rus care era să ajungă în Parlamentul României



El nu l-a numit pe spionul rus care a reprezentat judeţul Tulcea în Parlamentul României, iar la final, întrebat de presă cine este senatorul respectiv, el a râs şi a spus: "era cu ghilimele".

"Ştiţi foarte bine... senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României. (...) Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera să fie", a mai spus Florin Cîţu.

În timpul discursului susţinut pe scena Teatrului Jean Bart, şeful Executivului şi-a exprimat încrederea că primarii liberali care au performat vor fi reconfirmaţi în funcţii la următoarele alegeri locale şi a precizat că data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, reprezintă "un nou început".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel