Urmărește emisiunea live



Final de eră: România retrage MiG-21. Aviația, într-o nouă etapă | Ștefan Dănilă, general (r) cu patru stele și fost șef SMAp, vine la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 12 mai 2023, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul acestei ediții este Ștefan Dănilă, general (r) cu patru stele, primul general de aviație care a deținut funcția de șef al Statului Major General al armatei.

Ediția podcastului va fi dedicată retragerii istorice din serviciu a avioanelor MiG-21 LanceR ale României.

Generalul (r.) Ștefan Dănilă, fost pilot de MiG-21 și MiG-21 LanceR, discută despre ce înseamnă să zbori cu un astfel de avion și despre ce reprezintă pentru aviația militară a României momentul retragerii MiG-21.

Ce se va întâmpla cu avioanele MiG-21 LanceR retrase și cu piloții acestora, dar mai ales cu tehnicienii de la sol - despre care puțină lume vorbește -  sunt și ele subiecte abordate.

Nu vor fi evitate nici provocările actuale privind trecerea la F-16 Fighting Falcon, dar mai ales la F-35 Lightning II - obiectivul anunțat oficial de România pentru 2030.

Multe alte teme de interes pentru aviația militară și de interes pentru Armata română sunt atinse în cadrul podcastului de generalul (r.) Ștefan Dănilă, general de aviație și fost șef al Statului Major General al armatei.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 12 mai 2023, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel