Filipine achiziționează din Spania muniție pentru cele două fregate

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Comapania Expal Systems din Spania a anunțat că a primit două contracte separate de furnizare a muniției pentru Marina Filipineză. Muniția este pentru armele de pe cele două corvete care vor intra în dotare în acest an, transmite Jane.

În cadrul unui contract în valoare de 1,1 milioane de dolari, Expal urmează să livreze 720 proiectile de antrenament și 748 de proiectile explozive, de calibru 76 mm, pentru cele două fregate multirol din clasa Jose Rizal. Prima dintre aceste nave va fi predată Marinei Filipineze în perioada aprilie-mai, în timp ce cea de-a doua va fi livrată în perioada septembrie-octombrie.

Fiecare dintre aceste fregate, care au fost construite de Hyundai Heavy Industries, este înarmată cu un tun naval Leonardo Super Rapid de calibru 76 mm, montat la prova, și un sistem „SMASH” de calibru 30 mm, fabricat de Aselsan din Turcia, montat la pupa.

Vezi și: Industria turcă de apărare vrea să devină un competitor serios la nivel internaţional

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel