Explozie puternică în SUA în oraşul Nashville; poliţia suspectează că ar fi un act deliberat (Video)

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

O explozie puternică s-a produs vineri în centrul oraşului Nashville din statul american Tennessee, iar poliţia a transmis că pare a fi vorba de un act "deliberat", relatează AFP şi Reuters.

"Explozia a fost puternică (...) Poliţia locală şi poliţia federală au deschis o amplă anchetă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Nashville, Don Aaron. "Credem că explozia a fost un act intenţionat", a adăugat el.

Faţadele mai multor clădiri din apropiere au fost distruse de explozie, care aparent a provenit de la un vehicul. O altă maşină pare să fi fost de asemenea distrusă, transmite Agerpres.

Deflagraţia a fost resimţită pe o distanţă de câţiva kilometri. Cel puţin trei persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital, conform pompierilor citaţi de media.

Explozia s-a produs în nordul zonei centrale a oraşului, în apropiere de turnul AT&T, o clădire emblematică din capitala muzicii country şi supranumit 'Batman Tower' din cauza formei sale. Întregul cartier a fost înconjurat de forţe de ordine.

 

Citește și: Explozie la un gazoduct în Peninsula Sinai

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel