Explozie la un depozit de armament în Irak. Bagdadul acuză: Raid aerian al SUA sau Israel

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Explozia produsă la un depozit de armament situat la periferia oraşului Bagdad a fost rezultatul unui raid aerian efectuat de Israel sau de Statele Unite, afirmă un oficial irakian citat de cotidianul Asharq al-Awsat.

Israelul, SUA şi Iranul "au ales Irakul ca teatru de război nedeclarat", a declarat un oficial guvernamental de la Bagdad. "Semnalele arată că Israelul continuă ce a început în Siria, posibil cu susţinere americană, atacând obiective iraniene" din Irak, a precizat oficialul citat, potrivit Mediafax.

Cel puţin o persoană a murit şi alte 29 au fost rănite, luni, în urma unei explozii produse într-un depozit de armament situat într-o suburbie a capitalei Irakului, au anunţat autorităţile locale, menţionând că explozia a fost urmată de un incendiu.

Depozitul de armament aparţinea Forţelelor de Mobilizare Populară, grup susţinut de Iran şi se afla în incinta unei baze a poliţiei federale din sudul Bagdadului, au anunţat autorităţile

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel