Explozie la ambasada Ucrainei din Madrid. Un plic care conținea un mic dispozitiv exploziv artizanal a rănit uşor un angajat al ambasadei

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

O explozie a avut loc la ambasada Ucrainei din Madrid, rănind un angajat care manipula o scrisoare, a anunțat miercuri Ministerul spaniol de Interne.

Persoana a fost rănit ușor și este tratat la spital, în timp ce poliția investighează incidentul, a precizat ministerul spaniol de Interne.

Poliția spune că este prea devreme pentru a se stabili dacă explozia a avut loc atunci când angajatul ambasadei a încercat să deschidă un plic sau pur și simplu când l-a mutat.

Un membru al personalului diplomatic a fost rănit când o scrisoare capcană a explodat miercuri după-amiază la Ambasada Ucrainei din Madrid.

Potrivit mass-mediei spaniole, angajatul rănit primise un plic care conținea un mic dispozitiv exploziv artizanal. Angajatul a mers singur la spitalul Nuestra Senora de América din Madrid și, după ce a fost tratat pentru răni minore, a fost externat. 

Potrivit unor surse citate de Efe, plicul era adresat ambasadorului și nu a trecut prin scaner, ci a fost deschis de un agent de pază al ambasadei.

Potrivit mass-mediei spaniole, explozibilul se afla într-un plic pe care l-a primit respectivul angajat. Poliția spaniolă a activat protocolul antiterorist și a izolat zona în care se află ambasada, potrivit Heraldo.es.

Personalul specializat în dezactivarea explozibililor, precum și alte unități de poliție au fost trimise la fața locului.

Deocamdată, ambasadă a refuzat să confirme incidentul sau să comenteze pe marginea acestuia.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel