Exercițiu de atac cu zeci de avioane F-16 Fighting Falcons ale US Air Force, în Germania

Eduard Pascu |
Data publicării:

Demostrație de forță la Baza Aeriană Spangdahleme din Germania. Peste 27 de aeronave F-16 Fighting Falcons aparținând mai multor escadrile din cadrul US Air Force au fost alarmate pentru a demostra capacitatea și viteza de reacție a forțelor în cadrul unui exercițiu intitulat “Elephant Walk”, transmite defence blog. 

„AMXS are sarcina de a pune la dispoziție, în cel mai scurt timp, toate aeronavele disponibile”, a spus master sgt. Michael Klucar responsabilul cu întreținerea avioanelor Escadrilei 52. „Suntem pregătiți să arătăm aliaților și adversarilor noștri în ce constă capacitățile noastre”, a mai spus el.

„Aceasta este o oportunitate pentru noi să arătăm forța pe care o avem și cât de repede ne putem pregăti aeronavele”, a spus Andrew Yates senior master sgt. al echipei de mentenanță a Escadrilei 480.

La alarmare au participat mai multe escadrile. "Acest eveniment a necesitat multă coordonare și s-a putut vedea câte secțiuni lucrează împreună ca un motor perfect reglat pentru ca misiunea să aibă succes", a spus Klucar. „La o astfel de misiune orcie eroare poade duce la un eșec total. Scoaterea avioanelor din hagare, deplasarea lor pe platforma de mișcare, pregătirea pentru decolare și decolarea în sine, toate joacă un rol important”, a completat Andrew Yates. 

Vezi și: Elephant Walk, cel mai amplu exercițiu de atac desfășurat de SUA și aliați

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel