Erdogan, vizită în Republica Moldova. Președintele turc și-ar fi trimis o mașină blindată

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:
președintele turc Recep Tayyp Erdogan
președintele turc Recep Tayyp Erdogan

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și-ar fi trimis la Chișinău o mașină blidată. Automobilul ar fi fost transportat cu ajutor unui avion militar turcesc. 

Potrivit „Runway 08", aeronava ar fi aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău în prima parte a zilei. Autoritățile nu au confirmat însă informația, potrivit portalului Deschide.md.

Potrivit sursei, mașina ar fi fost transportată cu un Airbus A400. 

Președintele Turciei Recep Erdoğan urmează să viziteze Republica Moldova între 17–18 octombrie, informează Moldpres, care citează un comunicat al guvernului de la Chișinău. Potrivit sursei citate, Erdoğan va avea convorbiri cu omologul său moldovean Igor Dodon, cu premierul Pavel Filip și se va deplasa în Găgăuzia, pentru inaugurarea mai multor obiective sociale.

Presa de la Chișinău a scris recent că în timpul vizitei președintelui turc ar urma să fie inaugurată clădirea Președinției Republicii Moldova. Reparația acesteia a fost finanțată integral de autoritățile turce.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel