Elizabeth Warren s-a retras din lupta pentru Casa Albă. Democrații vor alege dintre Bernie Sanders și Joe Biden

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Senatoarea Elizabeth Warren a decis să se retragă din cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, afirmă surse citate de cotidianul The New York Times şi de postul CNN, potrivit Mediafax.

Senatoarea de Massachusetts, care şi-a axat campania electorală pe angajamentul combaterii corupţiei la Washington, urmează să îşi anunţe echipa că se retrage din cursa electorală, au precizat surse politice.

Elizabeth Warren s-a clasat pe locul al treilea în scrutinul din Iowa, iar în statele New Hampshire şi Nevada a fost pe locul al patrulea. În Carolina de Sud a obţinut locul cinci.

Miliardarul Michael Bloomberg, fost primar al oraşului New York, s-a retras, miercuri, din scrutinul organizat de Partidul Democrat şi a anunţat că îl susţine pe fostul vicepreședinte Joseph Biden.

Fostul vicepreşedinte Joseph Biden şi senatorul Bernie Sanders dispută poziţia de candidat al Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA.

Bernie Sanders a declarat că a discutat miercuri cu Elizabeth Warren, dar nu a oferit detalii despre conţinutul conversaţiei.

Warren nu a anunțat pe cine va susține dintre Biden și Sander, dar se cunoaște faptul că relațiile sale cu Bernie Sanders sunt tensionate.

Marți, de Super Tuesday, când au votat 14 state, Joe Biden a obținut o victorie categorică în fața lui Sanders, victorie care îl transformă în marele favorit pentru desemnarea candidatului democrat care îl va înfrunta pe Donald Trump în noiembrie la alegerile prezidențiale din SUA.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel