Promovare de peste 90% la bacalaureat a elevilor din colegiile militare

DefenseRomania Team / 08 iul 2019 / 17:28

Peste 99% dintre elevii înscrişi la cele patru colegii militare au promovat examenul de Bacalaureat, informează Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în urma centralizării tuturor rezultatelor obţinute de elevii colegiilor naţionale militare din Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc şi Craiova, promovabilitatea a fost de 99,45%.

Cele mai bune note au fost înregistrate la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, acolo unde media generală pentru cei 100 de absolvenţi a fost 9,18, iar cea mai mare medie obţinută a fost 9,88.

La Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza a fost înregistrată singura medie de 10 din sistemul liceal militar, iar media generală înregistrată pentru cei 111 absolvenţi a fost 8,91.

De asemenea, la Colegiul Naţional Militar "Ştefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc media generală înregistrată pentru cei 114 absolvenţi a fost 8,61, prima medie obţinută fiind 9,78.

În acelaşi timp, la Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova prima medie obţinută a fost 9,90, media generală înregistrată pentru cei 33 de absolvenţi fiind 9,00. 

Vezi și: Ucraina a cerut oficial să cumpere arme din SUA

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy