Promovare de peste 90% la bacalaureat a elevilor din colegiile militare

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Peste 99% dintre elevii înscrişi la cele patru colegii militare au promovat examenul de Bacalaureat, informează Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în urma centralizării tuturor rezultatelor obţinute de elevii colegiilor naţionale militare din Alba Iulia, Breaza, Câmpulung Moldovenesc şi Craiova, promovabilitatea a fost de 99,45%.

Cele mai bune note au fost înregistrate la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, acolo unde media generală pentru cei 100 de absolvenţi a fost 9,18, iar cea mai mare medie obţinută a fost 9,88.

La Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza a fost înregistrată singura medie de 10 din sistemul liceal militar, iar media generală înregistrată pentru cei 111 absolvenţi a fost 8,91.

De asemenea, la Colegiul Naţional Militar "Ştefan cel Mare" din Câmpulung Moldovenesc media generală înregistrată pentru cei 114 absolvenţi a fost 8,61, prima medie obţinută fiind 9,78.

În acelaşi timp, la Colegiul Naţional Militar "Tudor Vladimirescu" din Craiova prima medie obţinută a fost 9,90, media generală înregistrată pentru cei 33 de absolvenţi fiind 9,00. 

Vezi și: Ucraina a cerut oficial să cumpere arme din SUA

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel