Echipa de campanie a lui Joe Biden se implică în eliberarea protestatarilor arestați în Minneapolis

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Echipa de campanie a candidatului democrat la alegerile prezidențiale din Statele Unite se implică în eliberarea celor arestați la Minneapolis în timpul violențelor care au izbucnit după ce George Floyd, un bărbat de culoare a fost ucis în timpul arestării.

Potrivit celor de la Fox News, cel puțin 13 membri ai echipei de campanie a lui Joe Biden au efectuat donații către organizația Minnesota Freedom Fund care se opune practicii cauțiunii pentru a evita arestarea preventivă. Minnesota Freedom Fund le achită astfel cauțiunea celor reținuți de forțele de ordine.

Membrii campaniei au postat donațiile pe rețeaua de socializare Twitter. Andrew Bates, purtătorul de cuvânt al campaniei  lui Joe Biden a declarat că Biden se opune practicii cauțiunii în numerar pe care o consideră o „închisoare modernă debitorilor”.

Joe Biden, fostul vicepreședinte al lui Barack Obama, este candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale care vor avea loc în noiembrie în acest an în State. Biden îl va înfrunta pe actualul președinte republican Donald Trump.

Donald Trump se confruntă cu cele mai grave dezordini civile din mandatul său, în timp ce sute de mii de americani protestează împotriva brutalităţii poliţiştilor, rasismului şi a inegalităţilor sociale. Violențele extreme au izbucnit după ce un polițist l-a ucis în timpul arestării pe George Floyd, un bărbat de culoare.

Trump a acuzat mişcarea Antifa că ar fi generat violenţele în SUA, promiţând că militanţii "radicali" de extremă-stângă vor fi plasaţi pe lista entităţilor teroriste, precum grupările Statul Islamic şi Al Qaida.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel