Donald Trump anunţă noi sancţiuni SUA contra Iranului

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Donald Trump, preşedintele Statele Unite, a ordonat miercuri impunerea de sancţiuni suplimentare împotriva Iranului, în contextul tensiunilor legate de Acordul nuclear şi de atacurile care au vizat rafinării din Arabia Saudită.

"Tocmai i-am cerut secretarului Trezoreriei să majoreze substanţial sancţiunile ţării noastre asupra Iranului!", a declarat Donald Trump miercuri după-amiază prin Twitter, anunță Mediafax. Relaţiile Statelor Unite cu Iranul sunt tensionate din cauza sancţiunilor impuse de Administraţia Donald Trump după retragerea din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Teheranul. Preşedintele SUA vrea limitarea activităţilor nucleare şi balistice iraniene.

Tensiunile s-au amplificat după ce Iranul a doborât o dronă militară americană şi în contextul atacurilor asupra unor rafinării din Arabia Saudită, atribuite de SUA Iranului.

Vezi și: Arabia Saudită a fost atacată de rachete de croazieră copiate după cele ucrainene

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel