Domo Tactical Communications a dezvoltat o nouă formă de undă numită MeshUltra

DefenseRomania Team |
Data publicării:

În cadul expoziției DSEI 2019, care a avut la Londra, compania Domo Tactical Communications (DTC) prezentat o nouă formă de undă numită MeshUltra wireless tactical IP destinată comunicărilor militare, transmite Jane.

Directorul de produse DTC, Rob Garth, a declarat că UltraMesh, care a fost testat pe scară largă, este proiectat pentru rețele ad-hoc mobile (MANET) și aplicații robotice militare și reunește mai multe caracteristici noi de siguranță.

De exemplu, numărul nodurilor a crescut de la 20 la un minim de 64. Cu toate acestea, el a spus că numărul nodurilor de siguranță acceptate crește și a fost încrezător că DTC poate îndeplini cerința pentru 120 de noduri pe care armata britanică le caută.

Ratele de date disponibile sunt în creștere, cu un nod de siguranță și o lățime de bandă de 20 MHz care asigură un randament de până la 87 Mbps. Garth a spus că o dezvoltare importantă a fost disponibilitatea diferitelor lățimi de bandă de operare, de la 1,25 MHz până la 20 MHz complet, adăugând că lățimile de bandă mai restrânse oferă sensibilitate și o gamă mai mare pentru aplicațiile care nu necesită rate mari de date.

Garth a remarcat, de asemenea, că recent a existat un interes crescut pentru rețeaua de ochiuri pentru comunicare cu soldatul pentru constientizarea situațională decât imaginile video și că canalele mai restrânse erau ideal pentru acest lucru. Acest lucru reduce consumul de energie și, prin urmare, scade probabilitatea de detectare, interceptare și exploatare (LPD / LPI / LPE). Acesta oferă, de asemenea, o durată de viață mai mare a bateriei, o greutate mai mică și o căldură mai mică, a adăugat el.

Vezi și: Polonia îşi face propria armată cibernetică

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel