Doi soldați răniți în Siria într-un tir cu rachetă tras de ISIS

Vladimir Neagu |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi soldați au fost răniți în Siria. 

E vorba de doi soldați britanici ai coaliţiei internaţionale anti-jihadiste, condusă de Statele Unite. Ei au fost răniţi sâmbătă seara într-un tir cu rachetă tras de gruparea Statul Islamic (SI) în estul Siriei, a indicat un ONG, relatează AFP.

”Doi soldaţi britanici ai coaliţiei anti-SI au fost răniţi în timp ce un combatant kurd al Forţelor democratice siriene (FDS) a fost ucis în urma unui tir cu rachetă al jihadiştilor în sectorul Al-Chaafa” în ultimul punct controlat de SI în provincia Deir Ezzor (est), a declarat directorul Observatorului sirian al drepturilor omului (OSDO), Rami Abdel Rahman.

”Cei doi soldaţi britanici au fost transportaţi cu elicopterul pentru a primi îngrijirile” adecvate, a adăugat el, fără a menţiona destinaţia sau spitalul unde au fost transportaţi cei doi soldaţi.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel