Dmitri Medvedev îl insultă pe Joe Biden și îl amenință cu al treilea război mondial

Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:

Dmitri Medvedev l-a insultat încă o dată pe președintele american Joe Biden, numindu-l „un bătrân somnoros” și „un bunic pe moarte, obsedat de fantezii nesănătoase”. Fostul președinte și fost prim-ministru al Rusiei a amenințat că dacă Ucraina va intra în NATO, va însemna al treilea război mondial.

 

”Biden, un bătrân adormit, a spus că în urmă cu doi ani la Geneva i-a refuzat președintelui rus garanția că Ucraina nu va intra în NATO”, a scris Medvedev pe Telegram. 

„Dar apoi a fugit rușinos din Afganistan. Apoi, pentru a-și ascunde rușinea, a ruinat economia Europei. Mai târziu, după ce a livrat sute de tone de arme Ucrainei, a declanșat un conflict extrem de periculos, prelungit, cu Rusia, în urma căruia regimul de la Kiev distruge rămășițele țării sale” – a adăugat Medvedev.


Medvedev amenință al treilea război mondial

Apoi, fostul lider de la Kremlin s-a referit la următoarea tranșă de ajutor pe care Statele Unite vor să o acorde Ucrainei. Pachetul include munițiile cu dispersie.

„Acum, după ce a epuizat toate mijloacele, promite muniții cu dispersie și îi ispitește din nou pe neonaziști de la Kiev cu o perspectivă NATO, a cărui realizare înseamnă un al treilea război mondial”, a amenințat el.

„Este un bătrân bolnav cu demență severă”

Mai târziu în postarea sa, Medvedev se întreabă ce se află în spatele deciziilor lui Biden și nu a altora. „Cel mai ușor ar fi să spunem că fiecare lider american vrea să domine și să constrângă alte țări”, a spus el.

"De asemenea, ai putea spune că este un bătrân bolnav care are o demență severă. De parcă nu știe ce face", a continuat el.

"Sau poate că motivul este altul. Poate că bunicul muribund, stăpânit de fantezii nesănătoase, tocmai a decis să plece cu grație, provocând un armaghedon nuclear și luând cu el jumătate din umanitate într-o altă lume..." - a conchis el.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel