Distrugerea unui depozit de armament inamic, simulată în Poligonul Capu Midia de Regimentului 307 Infanterie Marină

S.I. Catalin |
Data publicării:

În Poligonul Capu Midia a avut loc exercițiul SUMMER STORM 21, un exercițiu dinamic, cu sincronizare perfectă și viteză de reacție a militarilor din cadrul Regimentului 307 Infanterie Marină.

Potrivit scenariului, plutoanele au avut de rezolvat o situație tactică destul de complexă care presupunea distrugerea unui depozit de muniție și armament inamic.

Lunetiștii s-au infiltrat în dispozitiv cu ajutorul unui elicopter al Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, care a avut rolul de a observa poziția depozitului vizat și a le furniza militarilor din teren coordonate exacte pentru atac.

A urmat un raid amfibiu cu bărci de asalt care au traversat marea în viteză pentru ocuparea unui cap de pod. Ulterior, militarii au executat joncțiunea cu un detașament de TAB-uri care au executat asaltul și nimicirea depozitului de armament.

La misiune au participat 130 de infanteriști marini.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel