Didier Philippe, vicepreședintele MBDA, interviul despre domeniul apărării

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
Didier Philippe
EXCLUSIV
Didier Philippe

Didier Philippe va vorbi în cadrul unui interviu despre domeniul apărării și prezența MBDA în România.

Didier Philippe, vicepreședintele MBDA, compania numărul unu în producția de rachete tactice în Europa, vorbește despre industria de apărare.

Prezența la Electromecanica Ploiești, unde MBDA vrea să producă rachete, programul VSHORAD / SHORAD, Exocet, dar și multe alte subiecte de interes vor fi abordate de înaltul reprezentant al MBDA.

Interviul va fi difuzat azi, 15 august, începând cu ora 16:00.

Amintim că în luna mai, Didier Philippe, vicepreședinte MBDA, a precizat în exclusivitate pentru DEFENSE ROMÂNIA că „grupul este foarte activ în România, unde participă la numeroase proiecte."

„Propunem României, în programul VSHORAD / SHORAD două rachete. Una dintre acestea este Mica, sistem care are o caracteristică interesantă, are două versiuni, ghidare prin infraroșu și radar activ. Oferă protecție împotriva oricărui tip de amenințare, exceptând rachetele balistice." O altă ofertă MBDA este racheta Mistral 3, considerată „cea mai modernă rachetă din categoria ei", spunea atunci Didier Philippe.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel