Defender Europe 20 Plus | Aproximativ 6.000 de militari polonezi şi americani participă la exerciţii comune (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Armatele poloneză şi americană au început vineri în vestul Poloniei programul de exerciţii militare comune denumit 'Defender-Europe 20 Plus', transmite agenţia DPA.

În total circa 6.000 de militari din cele două ţări participă la aceste exerciţii care se vor desfăşura până pe 19 iunie.



Din cauza pandemiei de coronavirus programul de manevre militare a fost modificat faţă de cel prevăzut iniţial. Acesta prevedea trimiterea din SUA peste Atlantic a circa 20.000 de militari americani pentru ceea ce ar fi fost cel mai mare exerciţiu militar american din străinătate în ultimii 25 de ani.

Germania şi-a anulat în luna martie participarea la acest exerciţiu, ca urmare a crizei sanitare provocate de pandemie.

Potrivit unui responsabil militar american, Brett Sylvia, toţi participanţii la aceste exerciţii au fost testaţi negativ pentru noul coronavirus înainte să fie desfăşuraţi în Polonia şi testarea va continua la intervale regulate pe parcursul programului de manevre militare.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel