Dan Dungaciu, concluzii după summitul NATO | Interviu DefenseRomania

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Summitul NATO 2019 de la Londra, la șapte decenii de la nașterea celei mai mari alianțe militare din toate timpurile, s-a încheiat cu adoptarea unei declarații comune.

 

În pofida declarațiilor nefericite ale președintelui Emmanuel Macron despre ”moartea cerebrală” a Alianței și crizele generate de poziția Turciei în interiorul NATO, liderii statelor membre, reuniţi la Londra, au adoptat pe 4 decembrie, la finalul summitului de marcare a 70 de ani de la crearea organizaţiei, o declaraţie comună în care exprimă ''solidaritatea, unitatea şi coeziunea'' ţărilor lor şi recunosc, pentru prima dată, creşterea puterii Chinei drept o ''provocare''.

Totodată, NATO a aprobat și planul de apărare pentru Polonia și statele baltice în fața acțiunilor tot mai agresive din partea Rusiei.

Analistul Dan Dungaciu va fi prezent la DefenseRomania unde va discuta despre concluziile summitului NATO care s-a încheiat recent la Londra.

Interviul va fi difuzat duminică, 8 decembrie, începând cu ora 13:00 și va putea fi urmărit pe www.DefenseRomania.ro, cât și pe pagina de Facebook DefenseRomania.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel