Corveta rusă Aldar Tsydenzhapov a trecut cu brio testele armamentului efectuate în Marea Japoniei

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Corveta Aldar Tsydenzhapov
Corveta Aldar Tsydenzhapov

Cea mai nouă corvetă fabricată pentru Flota Rusă din Pacific, Aldar Tsydenzhapov, a executat trageri cu armamentul de bord în apropierea insulei Zheltukhin din Marea Japoniei.

Cea mai nouă corvetă din cadrul programului Proiect 20380, Aldar Tsydenzhapov, construită pentru flota rusă din Pacific a executat trageri de artilerie împotriva țintelor de coastă și și-a verificat armele de apărare aeriană în timpul testelor din Marea Japoniei, a informat miercuri biroul de presă al Flotei.

„În zona insulei Zheltukhin, nava a efectuat trageri de artilerie pentru a distruge țintele aflate pe coastă și protejate de diferite forme de relief”. Testele au vizat și trageri „împotriva adăposturilor întărite ale inamicului și a echipamentelor de luptă, precum și asupra țintelor vizibile de pe linia de coastă. Tragerile au fost efectuate cu un tun polivalent, A-190, de calibru 100 mm", transmite TASS care citează un comunicat al Flotei.

De asemenea, piloții Forței Aerospatiale din Rusia au testat fiabilitatea sistemelor navei de apărare antiaeriană, mai precizează rușii. În această etapă, trei bombardiere strategice Tu-22M3 și avioane de vânătoare Su-35 ale regimentului de aviație de luptă din cadrul Forțelor Aeriene ale Districtului Militar de Est au „atacat” corveta de la diferite altitudini și de pe diferite direcții, se mai arată în comunicat.

Corveta Aldar Tsydenzhapov ar trebui să intre în serviciul Flotei Pacificului până la sfârșitul acestui an.

Citește și: Corveta rusă Aldar Tsydenzhapov din cadrul Flotei Pacificului testează armamentul în Marea Japoniei

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel