Construcție submarine U212A. Italia, plan înzestrare pentru Marină

Darius Muresan |
Data publicării:

Italia și-a prezentat planul de înzenstrare care include la solicitarea Marinei și construcția de noi submarine.

Potrivit unui document oficial al guvernului de la Roma, planul de înzestrare pentru apărare al Italiei, care acoperă perioada 2018-2020, include finanțarea a noi programe de construcție și arme ghidate pentru Marina Italiană.

Potrivit documentului publicat astăzi, informează janes.com, ministerul italian al Apărării intenționează să lanseze trei programe în sprijinul cererii marinei italiene. Programele cuprin un al treilea lot pentru construcția a două submarine U212A de ultimă generație, un submarin pentru misiuni de salvare, și o versiune îmbunătățită a sistemului de rachete anti-nave Teseo Mk2, produs de MBDA.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil, toate cele trei proiecte vor fi examinate în Parlamentul de la Roma în a doua săptămână a lunii noiembrie.

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel