Conflict Transnistria. Rusia consideră ultimele declarații ale lui Dodon ”rupte de realitate”

Tudor Curtifan |
Data publicării:
armata transnistreană
armata transnistreană

Rusia consideră declarațiile președintelui Idor Dodon despre o „rezolvare rapidă" a conflictului transnistrean drept „rupte de realitate".

„Când vin forțe politice care spun că un conflict de câteva decenii și aspectele problematice ale acestuia trebuie să fie abordate rapid, întrebarea este - cred ele că predecesorii lor nu înțelegeau acest lucru?", a declarat purtătorul de cuvânt al diplomației ruse, Maria Zaharova, răspunzând recent la întrebarea unui jurnalist de la Moscova, informează publicația Ziarul Național din Republica Moldova.

Zaharova a adăugat că „nu este nimic în neregulă cu intențiile politicienilor de a rezolva rapid problemele".

„Singura întrebare este dacă ei sunt într-adevăr realiști. Pentru că acest lucru nu este un mesaj teoretic, ci un postulat care ar trebui legat de istoria problemei și de posibilitățile reale", a spus ea, citând declarația ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, potrivit căreia „este extrem de important ca diplomații, exact ca medicii, să nu dăuneze".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel