Cetățean rus, condamnat în Ucraina după ce a luptat alături de separatiști

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Război Ucraina
Război Ucraina

Un cetățean al Federației Ruse a fost condamnat de un tribunal din Ucraina. Acesta este acuzat că a luptat alături de separatiștii pro-ruși în teritoriile ocupate din Donbas, estul Ucrainei.

Tribunalul districtual al orașului ucrainean Konstantinivka (regiunea Doneţk) a condamnat un cetățean al Federației Ruse la 10 ani de închisoare, fiind acuzat că a luptat de partea rebelilor pro-ruşi din Donbas, informează Rador.

Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Generale de la Kiev, cetăţeanul rus este acuzat de comiterea infracţiunii de înfiinţare a unei organizații teroriste și de deţinere ilegală de arme. Anchetatorii susţin că, în perioada martie-octombrie 2014, bărbatul a fost membru al așa-numitei „republici populare Doneţk" și s-a opus măsurilor întreprinse de forţele de ordine şi militarii ucraineni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel