CERT-RO organizează conferința anuală "Noile provocări globale în domeniul Securității Cibernetice"

S.I. Catalin / 09 oct 2018 / 21:31

Conferința anuală "Noile provocări globale în domeniul Securității Cibernetice", ediția a VIII-a, 16-17 octombrie 2018

CERT-RO organizează cea de-a VIII-a ediție a conferinței Anuale „Noile Provocări Globale în Securitate Cibernetică”. Conferința va avea loc în perioada 16-17 octombrie 2018, la Biblioteca Națională a României din Bulevardul Unirii, numarul 22.

Anul acesta, CERT-RO își propune să ofere dezbateri mixte, prezentări și ateliere de lucru care abordează politici publice și teme tehnice relevante pentru securitatea cibernetică din spațiul românesc, european și global. Invitații vor avea ocazia de a dezbate provocări diplomatice și juridice în atribuirea incidentelor cibernetice, oferind totodată perspective asupra capabilităților și combaterii amenințărilor la nivel global.

Sesiunile paralele sunt dedicate discuțiilor tehnice asupra celor mai noi tehnologii și soluții de securitate cibernetică din domeniul protecției infrastructurilor critice, machine learning, investigațiilor criminalistice și IoT.

În fiecare an conferința CERT-RO a adus împreună experți în securitate cibernetică, oficiali guvernamentali și factori de decizie politică, precum și reprezentanți ai companiilor private din diferite domenii și industrii, ONG-uri și reprezentanți ai mediului academic. Pentru mai multe detalii puteți vizita cert.ro/certcon8 sau trimiteți un mail la adresa paul.turcu (at)cert.ro.

CERT-RO este instituţie publică cu personalitate juridică, în coordonarea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. CERT-RO are competenţe în domeniul infrastructurilor cibernetice destinate procesării, stocării sau transmiterii informaţiilor clasificate.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy