Bricul Mircea, marș internațional de instrucție. Zeci de cadeți la bordul navei - VIDEO

Darius Muresan / 04 iun 2018 / 13:57
bricul mircea
bricul mircea

Nava Școlară „Mircea” a părăsit azi portul Constanța. Nava se va afla într-un marș internațional de instrucție în Marea Mediterană.

Nava Şcoală „Mircea" va efectua, în perioada 04 iunie - 05 iulie, marşul internațional de instrucție în Marea Mediterană și Marea Adriatică, cu escale în porturile Bari din Italia, Tivat din Muntenegru și Pireu din Grecia.

Alături de echipajul de bază al navei, la bord se vor ambarca 48 de elevi din anul I ai Şcolii Militare de Maiştri Militari de Marină „Amiral Ion Murgescu", 51 de cadeți și 14 instructori germani, potrivit Statului Major al Forţelor Navale.

„Alături de echipajul de bază al navei, la bord se vor ambarca 48 de elevi din anul I ai Școlii Militare de Maiștri Militari de Marină „Amiral Ion Murgescu", 51 de cadeți și 14 instructori germani.

Marșul de instrucție ce cuprinde peste 2000 de mile marine, cu o durată de 31 de zile reprezintă o oportunitate deosebită de instruire a cadeților români și germani și un bun prilej de probare, în cadru competitiv, a calităților navei și a echipajului acesteia”, informează Ziua Constanța.

Plecarea Navei „Mircea” - VIDEO:

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy