Brazilia vrea să cumpere vehicule tactice LMV Lynx 4x4 de la Iveco

S.I. Catalin |
Data publicării:
Iveco LMV
Iveco LMV

Ministerul Apărării din Brazilia a autorizat o delegație care va face o vizită în Italia pentru a negocia cu Ministerul italian al Apărării preţul a 16 camioane Iveco Lince 4x4. 

Armata dorește să achiziționeze vehicule second-hand care au fost recondiționate pentru utilizare ulterioară în armata braziliană, potrivit revistei belgiene de apărare Army Recognition.

În prezent, Brazilia înlocuiește flota de vehicule blindate și tactice. Programul Guarani este cel mai mare program de înzestrare militară pe care Brazilia îl are şi care presupune înlocuirea actualelor vehiculelor blindate 6x6 și 8x8, existente în dotarea armatei.

În plus, Brazilia intenționează să achiziționeze vehicule noi LMV construite de Iveco, care vor fi produse ulterior de filiala Iveco din Brazilia. Iveco LMV (Light Multirole Vehicle) este un vehicul tactic 4x4 dezvoltat de Iveco și aflat în dotarea forţelor militare din mai multe țări (Albania, Austria, Belgia, Norvegia, Rusia și Spania).

Potrivit companiei IVECO, LMV a fost proiectat pentru a răspunde cerințelor stricte ale operațiunilor militare în același timp asigurând unu nivel ridicat de securitate şi confort al călătorilor pentru echipajul aflat la bord.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel