Brazilia: Fregata Defensora, un nou sistem. Urmează celelalte nave

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Elbit Systems, prin Ares Aeroespacial e Defesa, urmează să instaleze un nou sistem de supraveghere pe fregata Defensora deținută de Marina Braziliei.

Elbit Systems se află în curs de instalare a sistemului de supraveghere Atena, sistem  electro-optic/infraroșu (EO/IR). Sistemul de ultimă generație va fi instalat pe fregata Defensora (F41) a Marinei braziliene - de clasă Niteroi. Acesta va înlocui EOS 400/10B. Potrivit janes.com, sistemul va fi operat de la o consolă specială.

Pe viitor, Brazilia intenționează instalarea sistemului și pe celelalte fregate: Niteroi (F40), Constituicao (F42), Liberal (F43), Independencia (F44) și Uniao (F45).

Fregatele Niteroi (F40), Constituicao (F42) și Liberal (F43) au fost construite în Marea Britanie de Vosper Thornycroft, în timp ce celelalte au fost construite în Brazilia de Arsenal de Marinha do Rio de Janeiro, fiind comandate de Marina Braziliei între 1976 și 1980.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel