Bolton: Trump și Kim Jong Un au o înțelegere privind rachetele balistice

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un au o înţelegere conform căreia Coreea de Nord nu va lansa rachete balistice intercontinentale, a declarat marţi consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe John Bolton.

"Se pare că este o serie de teste pe care vor să le facă, pentru ca această rachetă să devină complet operaţională", a afirmat Bolton într-o intervenţie de la Lima referitoare la recentele lansări de rachete nord-coreene, la Fox News.

"Par să fie rachete balistice. Preşedintele şi Kim Jong Un au o înţelegere conform căreia Kim Jong Un nu va lansa rachete balistice cu rază mai lungă de acţiune, intercontinentale, deci cred că preşedintele urmăreşte asta cu foarte, foarte mare atenţie", a adăugat Bolton.

Ultima lansare a unor proiectile neidentificate din Coreea de Nord a avut loc, potrivit agenţiei Yonhap, marţi dimineaţa. A fost a patra operaţiune de acest gen în ultimele două săptămâni.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel