Benjamin Netanyahu, în România. Ședință comună a celor două guverne

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu
Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, va efectua o vizită oficială în România.

Anunțul a fost făcut de ministrul Turismului din Israel, la TVR. Potrivit acestuia, Benjamin Netanyahu urmează să efectueze o vizită în țara noastră. Totodată, Guvernul Israelului și cel al României vor avea o ședință comună.

„Cred că ceea ce ar trebui să facem anul acesta pentru a celebra cei 70 de ani de relaţii diplomatice este ceea ce numim reuniunea G-G, a celor două guverne, şi cum ultima şedinţă comună a avut loc în Israel în 2014, e rândul nostru să fim cei norocoşi şi să facem reuniunea anul acesta, în România. De altfel, acesta este mesajul cu care mă voi întoarce în Israel, mai ales că vrem să punem la punct o mulţime de cooperări bilaterale pe care vrem să le promovăm. O asemenea şedinţă comună va fi nu doar simbolică, ci în avantajul concret al ambelor ţări", a declarat ministrul Turismului israelian, Yarin Levin, potrivit sursei citate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel