Bell a lansat un nou videoclip cu elicopterul de cercetare și atac 360 Invictus

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Producătorul american de elicoptere Bell a lansat un nou videoclip cu cel mai nou elicopter de cercetare și atac, Bell 360 Invictus în cadrul căruia au fost dezvăluite capabilitățile sale, transmite defence blog.

Filmul arată că un noul elicopter este capabil să lanseze așa numitele "drone sinucigaș", oferă agilitate și viteză, precum și capacitatea de a procesa rapid informațiile de pe câmpul de luptă pentru a câștiga bătălia.

De asemenea, Bell 360 Invictus este echipat cu un tun de 20 mm și cu un lansator de muniții integrat. Combinația de senzori și dronele pe care le poate lansa crește letalitatea, informează sursa citată.

360 Invictus de la Bell este propunerea companiei pentru viitoarea aeronavă de cercetare a US Air Force care îndeplinește principala cerință a Pentagonului: viteză de croazieră 333 km/h.

 

Vezi și:  Bell 360 Invictus a fost prezentat pentru prima dată publicului

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel