BAE Systems va echipa navele Poliției Federale Germane cu tunuri navale de 57 de mm

DefenseRomania Team |
Data publicării:

BAE Systems a fost selectată de către contractantul navei pentru a furniza Poliției Federale Germane, Bundespolizei, trei tunuri navale calibru 57 mm pentru cele trei nave noi de patrulă offshore (OPV) construite de șantierul Fassmer, transmite compania.

Sistemele de arme, cunoscute sub denumirea de Bofors 57 Mk3, vor susține forța maritimă a Bundespolizei care monitorizează litoralul Mării de Nord și al țărilor baltice. Bofors 57 Mk3 este un sistem flexibil, extrem de versatil, proiectat să reacționeze rapid pentru operațiuni aproape de mal.

Tunul naval Bofors 57 Mk3 este folosit și de armatele aliate și paza de coastă din opt națiuni, inclusiv Canada, Finlanda, Mexic și Suedia, precum și Statele Unite, unde este cunoscută sub numele de tun naval Mk110.

(w670)

Acest contract include, de asemenea, sistemele de control al focului, precum și suportul pentru integrarea sistemelor. Se preconizează că lucrările vor începe imediat și vor fi efectuate la sucursala BAE Systems din Karlskoga, Suedia. Prima unitate este programată pentru livrare în 2020.

Vezi și: Indonezia a ales ca furnizor de arme pentru forțele navale compania BAE Systems - Video

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel