BAE Systems şi Vodafone își unesc forțele pentru a crea o rețea de informații de securitate

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:
security intelligence network
security intelligence network

Parteneriatul a cerut companiilor să-și asume mai multă responsabilitate pentru lupta împotriva criminalităţii şi infracţiunilor cibernetice.

BAE Systems, Vodafone, RUSI și CyLon (cel mai important accelerator de securitate cibernetică) colaborează pentru a construi o rețea de informații de securitate pentru a combate amenințările cibernetice care sunt tot mai multe, ameninţând bun funcţionare a mediului tehnologic.

Grupul a decis să rezolve aceste problemele, pe măsură ce amenințările devin din ce în ce mai complexe, iar hackerii folosesc o gamă mai largă de instrumente pentru a comite infracțiuni cibernetice. Aceștia solicită o mai mare transparență în spațiul de securitate cibernetică, în care companiile și instituţiile guvernamentale să  lucreaze împreună pentru a combate acţiunile ostile desfăşurate în spaţiul cibernetic, potrivit itpro.co .

Parteneriatul se va întide pe o durată de șapte ani, fiind menit să creeze o lume digitală mai sigură

Rețeaua se va concentra pe colaborarea și schimbul de informații, simplificând modul în care se implementează securitatea și insistând că sistemele sunt sigure în mod implicit. În plus, are ca scop asigurarea securității pentru toată lumea.

Grupul a solicitat, de asemenea, ca securitatea cibernetică să devină o cerință în afaceri, administrată de structurile de gestionare a riscurilor corporative, în același mod în care sunt tratate sănătatea și siguranța.

Ca parte a inițiativei, consorțiul va lansa un manifest care detaliază angajamentele la care va adera rețeaua de informații, inclusiv schimbările în leadership, cultură şi comportament, pentru a se asigura că întreprinderile sunt capabile să prevină criminalitatea cibernetică.

"Rețeaua de informații este o inițiativă prin care sperăm să formăm o comunitate de profesioniști de securitate globală și influenceri din industrie care împărtășesc viziunea noastră. Prin acestă iniţiativă, am stabilit care sunt ambițiile rețelei de informații și realizarea unui cadru pentru crearea unei societăți mai sigure până în 2025. ", a declarat Julian Cracknell, director general la BAE Systems Applied Intelligence.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel