Avion Su-27, prăbușit în Ucraina! Tragedie în timpul unui exercițiu cu forțele SUA

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Un avion de vânătoare de tipul Su-27 s-a prăbuşit în Ucraina, în zona de centru-vest. Avionul s-a prăbușit în timpul unor exerciții militare cu forțele americane. Cei doi piloți aflați la bord și-au pierdut viața.

”Potrivit datelor preliminare, este vorba de un avion de vânătoare Su-27, care participa la manevrele Clear Sky-2018”, au anunțat inițial autoritățile din Ucraina.

Deși inițial nu era cunoscută soarta piloților, ulterior s-a constatat decesul acestora, potrivit unian.info. Accidentul s-a petrecut în jurul orei locale 17:00.

”Din păcate, echipele de salvare au descoperit corpurile neînsufleţite ale celor doi piloţi”, au anunțat autoritățile din țara vecină.

Iniţial, agenţiile de presă ucrainene au comunicat că unul dintre piloţii care se aflau la bordul Su-27 era de naţionalitate americană. Mai apoi armata ucraineană a precizat că nu are informaţii despre decesul unui cetăţean american la acest exerciţiu.

La 8 octombrie, în Ucraina a început exerciţiul aerian multinaţional "Clear Sky" cu participarea unor ţări membre NATO.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel