Avioanele Su-34 au simulat o luptă aeriană în Rusia - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Su-34
Su-34

Ministerul Apărării din Rusia a dat publicității imagini de la un antrenament în care au fost implicate avioanele Su-34.

Zborurile au avut loc în regiunea Chelyabinsk, din apropierea Munților Urali. Echipajele avioanelor Su-34 au simulat o luptă aeriană și lansări de rachetă. Totodată, în cadrul exercițiului, piloții au zburat la altitudini extrem de mici.

Su-34 (cod NATO: Fullback) este un avion avansat cu dublă comandă, conceput pentru a înlocui avionul Suhoi Su-24, fiind capabil să distrugă ţinte terestre, aeriene ziua şi noaptea, indiferent de condiţiile meteorologice. Exercițiul de antrenament al aeronavelor rusești s-a desfășurat în condiții de temperaturi extreme.

Su-34, care are la bord armament cu ghidare 'aer-sol' şi 'aer-aer' cu rază lungă de acţiune, are autonomie pentru 4.000 km de zbor, cu o viteză de până la 1.900 km/h şi putând să transporte o încărcătură de circa 8 tone.

Su-34 a intrat în serviciul Forțelor Aeriene Ruse în 2014.

Imagini de la zborurile de antrenament ale Su-34 din Chelyabinsk:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel