Exercițiul Anatolian Eagle 2021 | F-16 ale Turciei au stat alaturi de avioane MiG-29 ale Azerbaidjanului (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele Aeriene din Azerbaidjan, Qatar și Pakistan, au participat la exercițiul aerian Anatolian Eagle 2021, organizat de Turcia. Ministerul turc al Apărării a anunțat începerea exercițiului aerian pe 21 iunie. 

După cum şi publicaţia noastră a precizat anterior, citând informații publicate de Forțele Aeriene Turce, scopul exercițiului Anatolian Eagle 2021 este „schimbul de experiență între toți participanții, într-un mediu operațional cât mai apropiat de zonele de război, precum și creșterea nivelului de pregătire în vederea desfășurării operațiilor combinate”.

Pe 24 iunie, Ministerul turc al Apărării a anunțat, de asemenea, că Azerbaidjan v-a participat pentru prima dată la seria de exerciţii Anatolian Eagle.

De când a început exerciţiul, Ministerul turc al Apărării a publicat pe contul său de Twitter mai multe materiale foto-video în care se pot observa avioane F-16 ale Forţelor Aeriene Turce, antrenându-se alături de avioanele de vânătoare azere MiG-29 și avioanele de atac Su-25. 

La acest manevre aeriene au participat şi avioane Rafale ale Forțele Aeriene ale Qatarului. Forțele Aeriene Pakistaneze au participat, de asemenea, cu avioanele de luptă JF-17 Thunder, un avion dezvoltat în comun de Pakistan și China. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel