Aviația rusă a efectuat un bombardament asupra forțelelor de opoziție ale regimului Bashar al Assad - Video

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Agenția de știri ANNA a dat publicității o serie de imagini care sunt atribuite aviației ruse în cadrul unor bombardamente care ar fi avut loc pe 21 iulie 2019 asupra pozițiilor ocupate de ultimele bastioane ale opoziției lui Bashar al Assad, așa numiții "teroriști", în localitatea Kessabiya.

În imaginile date publicității, surprinse probabil dintr-un avion de recunoaștere, forțele militare ruse sprijinite de cele ale regimului Bashar al Assad lovit mai multe ținte despre care se presupune că ar fi fost ocupate de teroriști. Răspunsul aviației a venit în urma informații conform cărora gruparea teroristă pregătea un atac cu două tancuri și trei vehicule de infanterie blindate, sprijinite de un lansator MLRS. Atacul ar fi avut drept scop cucerirea localității Kessabiya. Forțele Tiger au fost prevenite și au pregătit un contraatac. Acest lucru ar fi fost confirmat de lansarea unor rachete, la sud de Idlib de pe MLRS. După executarea focului dispozitivul MLRS încearcă să părărească zona dar mai multe lovituri aeriene distrug lansatorul de rachete. 

Rusia este principalul aliat militar al controversatului preşedinte sirian Bashar al-Assad în această ţară din Orientul Mijlociu devastată de un război civil multilateral.

Începând cu sfârşitul lunii aprilie, forţele lui Bashar al-Assad, susţinute de puterea aeriană a Rusiei, au dus o campanie masivă împotriva rebelilor din provinciile Hama şi Idlib, ultimele mari bastioane ale opoziţiei din ţară. Ofensiva a provocat până acum moartea a 2.599 de oameni, inclusiv 707 civili, şi deplasarea a peste 300.000 de persoane, potrivit OSDO.

Vezi și: Generalul Andrei Serdiukov ar fi preluat conducerea trupelor ruse din Siria

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel