Aviația Israelului a ucis nouă militari sirieni în bombardamentele din sudul Siriei

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Nouă militari au fost ucişi într-un bombardament atribuit Israelului, bombardament care ar fi avut loc în sudul Siriei.

Cel puţin nouă militari au fost ucişi într-un raid aerian atribuit Israelului care a vizat obiective din sudul Siriei, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com, potrivit Mediafax.

Bombardamentul aerian a avut loc miercuri, vizând obiective militare din zona Tel al-Haraa, situată în provincia Daraa, în zona Înălţimilor Golan aflată sub control sirian.

 

Nouă militari sirieni ar fi fost uciși de aviația Israelului în sudul Siriei

 

Conform organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), nouă militari au fost ucişi în atacul care a vizat poziţii ale armatei siriene şi ale grupurilor militare susţinute de Iran.

Hezbollah a trimis combatanţi în Siria pentru a ajuta Administraţia Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

De la începutul războiului din Siria, în 2011, Israelul a efectuat mai multe lovituri contra armatei siriene, dar şi contra forţelor Iranului şi Hezbollahului libanez, aliaţi de neclintit ai regimului Bashar Al-Assad şi doi mari inamici ai statului evreu implantaţi în Siria.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel