Aviația israeliană a lovit poziții palestiniene după atacul de ieri

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Avioane militare israeliene au atacat, vineri, poziţii din teritoriul palestinian Fâşia Gaza ca ripostă la atacul cu rachete care a vizat joi seară o clădire din oraşul Sderot, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com, informează Mediafax.

Armata israeliană a transmis că au fost atacate poziţii militare ale mişcării islamiste Hamas, care deţine controlul asupra Fâşiei Gaza.

"Vom continua să blocăm orice încercare de afectare a cetăţenilor israelieni şi considerăm că grupul terorist Hamas este responsabil de tot ce se întâmplă în Fâşia Gaza şi de orice obiect lansat de acolo", a comunicat armata israeliană.

O clădire din sudul Israelului a fost lovită, joi seară, de o rachetă lansată din teritoriul palestinian Fâşia Gaza. Atacul a vizat o clădire din oraşul israelian Sderot, situat în apropierea frontierei cu Fâşia Gaza.

În urma atacului, imobilul a suferit daune, dar nu au fost raportate victime. Primăria oraşului Sderot a transmis că atacul a vizat o clădire în care funcţionează o şcoală religioasă evreiască.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel