Atac cu armă albă în apropiere de fostul sediu Charlie Hebdo

Eduard Pascu |
Data publicării:

Un atac cu armă albă a avut loc vineri la Paris, în apropiere de fostul sediu al revistei de satiră Charlie Hebdo, care a fost ţinta unui atentat în ianuarie 2015, relatează AFP, Reuters şi dpa. Atacul vine la câteva zile după ce gruparea Al Qaida a amenințat cu repercusiuni pentru republicarea caricaturilor cu profetul Mahomed. 

Mai multe persoane au fost rănite în acest atac cu macetă ale cărui circumstanţe nu sunt clare încă. Potrivit AFP şi Reuters, un 'suspect' a fost arestat în apropierea Place de la Bastille din Paris, după atac.

Postul BFMTV a anunţat că cel puţin trei persoane au fost rănite în atac, dintre care două sunt în stare gravă. Conforma altor media, ar fi vorba despre patru răniţi, transmite Agerpres.

Această agresiune, ce are în loc în plin proces al atentatelor din ianuarie 2015 din capitala franceză, ar fi fost comis de o singură persoană, a precizat prefectura poliţiei din Paris, care iniţial a evocat doi suspecţi care au fugit de la locul atacului şi patru răniţi.

La faţa locului a fost desfăşurat un important dispozitiv de securitate. Motivul atacului nu este cunoscut deocamdată.

În urmă cu două zile Charlie Hebdo a fost din nou ameninţat de organizaţiile teroriste

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel