Atac armat la Viena: Mai multe persoane au fost rănite (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai multe forțe de ordine au fost mobilizate în centrul Vienei, a spus un purtător de cuvânt al Poliției după ce au fost raportate mai multe focuri de armă în apropierea unei sinagoge, relatează Reuters.

Mai multe focuri de armă au fost trase luni seara în centrul Vienei, potrivit poliţiei, care a raportat "răniţi", transmit agenţiile internaţionale de presă. Mass-media locale au scris despre un atac lângă o sinagogă importantă din capitala Austriei.

Mai multe persoane au fost rănite, a anunțat poliția, care a făcut un apel la oameni să stea departe de locurile publice și de mijloacele de transport.

Un ofițer de poliție a fost rănit grav, iar o persoană ar fi fost ucisă în schimbul de focuri, relatează Sky News.

Informația despre persoana ucisă vine de la ziarul Falter, care citează ca sursă ministerul de interne al țării. Un atacator a murit și un al doilea este căutat de poliție, a declarat ministerul austriac de interne, potrivit agenției de știri APA, citată de Gigi24.

Un martor ocular, intervievat la un canal de televiziune, a spus că a văzut "o persoană care fugea cu o armă automată, care trăgea cu sălbăticie". Poliţia a ajuns la faţa locului şi a ripostat, un alt martor la incident spunând că s-au auzit ''cel puţin 50 de împuşcături'', scrie AFP, citat de Agerpres.


Un purtător de cuvânt al poliţiei a spus că este în curs o amplă desfăşurare a poliţiei în centrul Vienei.

Ziarul Kronen Zeitung a relatat că o sinagogă a fost atacată. Acesta şi alte mass-media au raportat împuşcături trase în zona unei pieţe din apropiere, Schwedenplatz.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel