Armata Argentinei, lovită puternic de criză. Situație dificilă la Buenos Aires

Darius Muresan |
Data publicării:

Viitorul Armatei Argentinei pare unul sumbru după ce ”țara tangoului” se afundă tot mai mult într-o gravă criză financiară.

Forțele armate argentiniene par să intre în degradare din cauza gravelor probleme economice ale țării. În timp ce se înregistrează noi reduceri de fonduri pentru bugetele militare, care sunt deja limitate, în Argentina se ia în calcul fuzionarea ministerelor de Apărare și Securitate ale Guvernului argentinian, informează janes.com.

Această fuziune face parte din planurilor de reducere a cheltuielilor după ce Argentina a intrat într-o criză puternică.

Potrivit analistului independent Emilio Meneses, o reducere funcțională de 40% a capacităților operaționale militare, anunțată deja pentru 2019 ca urmare a constrângerilor bugetare, ar putea ajunge până la 50% sau chiar mai mult ca urmare a crizei actuale și viitoarelor reducerilor bugetare.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel