Siria: Forțele lui Assad susțin că au descoperit armament fabricat în SUA (Video)

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele siriene susțin că au descoperit stocuri majore de arme fabricate în SUA în timp ce efectuau operațiuni în zona de sud a Siriei.

Sirienii susțin că au identificat mitraliere grele, puști de asalt, dispozitive de vedere pe timp de noapte, binocluri, rachete antitanc, grenade antitanc, mine antitanc și dispozitive de comunicare, precum și sute de kilograme de hașiș. Toate au fost confiscate, potrivit agenției siriene pro-Assad, SANA, citată de agenția iraniană Tasnim.

Sursa citată precizează că ar fi fost identificate și rachete antitanc TOW fabricate în SUA s-ar numără printre armele descoperite.

Luna trecută, o cantitate semnificativă de arme fabricate în vest a fost confiscată în provinciile din sud-vestul țării Dara, Suwayda și Quneitra în timpul operațiunilor de curățare a provinciei de forțele insurgente.

 

Citește și: Luptători proiranieni ucişi într-un bombardament în Siria

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel