Ambasadorul Klemm, ”foarte îngrijorat” de conflictul dintre Ucraina și Rusia

Tudor Curtifan |
Data publicării:
ambasadorul SUA, Hans Klemm
ambasadorul SUA, Hans Klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm s-a declarat vineri, la Iaşi, "foarte îngrijorat" de tensiunile dintre Ucraina şi Rusia, după capturarea a trei nave ucrainene de către forţele speciale ruse. 

Diplomatul american a subliniat că oficialii SUA au condamnat ferm acţiunea Rusiei şi şi-a manifestat speranţa ca situaţia să se rezolve. 

"Sper că situaţia se va rezolva curând, acest lucru implicând eliberarea marinarilor ucraineni, iar astfel de incidente să nu se întâmple pe viitor. Este foarte îngrijorător", a declarat Hans Klemm. 

Hans Klemm a participat, vineri, la invitaţia Univesităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi, la conferinţa "Dezvoltare Internaţională şi Democratizare", organizată de Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel