Ambasadorul Germaniei, convocat la Ministerul Afacerilor Externe din Rusia

Eduard Pascu |
Data publicării:

Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei l-a convocat pe ambasadorul Germaniei la Moscova, în contextul disputei cu privire la investigaţia asupra uciderii unui cetăţean georgian la Berlin, informează dpa şi Reuters, preluate de paginaderusia.

Această convocare a fost raportată de agenţiile de presă ruse, care citează surse din cadrul ministerului de la Moscova. Este de aşteptat ca Rusia să expulzeze doi diplomaţi germani după ce Germania a declarat doi angajaţi ai Ambasadei Rusiei de la Berlin „persona non grata”.

Guvernul german a expulzat săptămâna trecută doi diplomaţi ruşi pe fondul acuzaţiilor că statul rus s-ar fi aflat în spatele uciderii cu focuri de armă a lui Zelmikhan Hangoșvili, cetăţean georgian de origine cecenă, la 23 august, într-un parc central din Berlin.

Vezi și: Cazul ”Trăgătorul de la Berlin”, un asasinat comandat de Rusia?

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel